Termékdíj Képviselet

Termékdíj-képviselet szolgáltatásunk alapján partnereink számára vállaljuk a termékdíj-kötelezettség alább felsorolt elemeinek teljesítését:

  • Bejelentési kötelezettség teljesítése
  • Bevallási kötelezettség teljesítése
  • Termékdíj-visszaigénylés
  • Nyilvántartás-vezetéssel kapcsolatos kötelezettségek teljesítése
  • Termékdíjjal kapcsolatos oktatások lebonyolítása
  • Átvállalási szerződések, nyilvántartásba vételi kérelmek készítése
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Hatósági ellenőrzés során rendelkezésre állás

A cégek által szolgáltatott adatok kiemelt fontosságúak, hiszen ezek a nyilvántartás, ezáltal a bevallás, termékdíj-fizetés alapjai. A pontos és releváns adatok nélkülözhetetlen elemei a szabályszerű teljesítésnek, ezért partnereinkkel közösen átvesszük, hogy milyen adatokra van szükség a munkánk elvégzésére.

Termékdíj
audit

A velünk szerződő partnerek nagy része igényt tart olyan átvilágításra, ami a korábbi időszakok esetleges hiányosságait tárja fel.

Kollegáink a teljes átvilágítás után javaslatot tesznek a szükséges változtatásokra, illetve igény esetén elkészítik, benyújtják a javítandó időszakok helyes bevallásait.

Az átvilágítás megállapításaitól függetlenül a megbízó dönti el, hogy kollegáink által javasolt, a helyes bevallásokhoz kapcsolódó esetleges többletköltségeket (pl. elmaradt termékdíj-fizetés) vállalja e.

Átalánydíjas tanácsadás

Bizonyos esetekben indokolt, hogy a vállalkozás saját keretein belül oldja meg a termékdíjas kötelezettség teljesítését, azonban ehhez igénybe venne esetenként külső segítséget.

Átalánydíjas tanácsadás keretében partnereink bármikor fordulhatnak hozzánk az esetleges problémáikkal, ingyenes konzultációra van lehetőségük. Jogszabálykövető szolgáltatásunk segítségével mindig értesülnek a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos jogi környezet változásairól.

Egyedi
konzultáció

A velünk szerződött partnerek számára díjtalan konzultációra van lehetőség, amelyben a munkájuk során felmerült, termékdíjas szabályozással kapcsolatos problémák megoldását segítjük elő.

Amennyiben Ön nem partnerünk, akkor egyedi ajánlat alapján biztosítunk konzultációs lehetőséget, ahol szakértőink megválaszolják a felmerült termékdíj-kötelezettségekkel kapcsolatos kérdéseit.

Ügyintéző felkészítése

Lehetőséget biztosítunk olyan egyedi oktatásra, amely lehetővé teszi, hogy az Önök munkatársa, speciálisan az Önök cégénél felmerülő termékdíj-kötelezettségeket szakszerűen, önállóan is teljesíteni tudja. (Nyilvántartás készítése, bevallások készítése, benyújtása, stb.)

Konferencia, előadás

A Termékdíjszakértő.hu csapata a termékdíj témakörben több sikeres konferenciát, előadást szervezett, valamint kollégáink több neves konferencián meghívott szakértőként is szerepeltek. Konferenciákon, előadásokon való részvételt egyedi megállapodás alapján vállalunk.

KÖRNYEZETVÉDELMI
TERMÉKDÍJ

Termékdíj képviselet és ügyintézés
 

INTRASTAT
ADATSZOLGÁLTATÁS

INTRASTAT Adatszolgáltatások komplett ügyintézése

KITERJESZTETT GYÁRTÓI
FELELŐSSÉG (EPR)

A kiterjesztett gyártói felelősségi kötelezettséggel kapcsolatos ügyintézés.