KÖRNYEZETVÉDELMI
TERMÉKDÍJ

Termékdíj képviselet és ügyintézés
 

INTRASTAT
ADATSZOLGÁLTATÁS

INTRASTAT Adatszolgáltatások komplett ügyintézése

KITERJESZTETT GYÁRTÓI
FELELŐSSÉG (EPR)

A kiterjesztett gyártói felelősségi kötelezettséggel kapcsolatos ügyintézés.

A környezetvédelmi termékdíjas szabályozás összetett világa nagyon sok vállalkozást érint, s a fizetendő díjakon túl meglehetősen bonyolult adminisztrációt jelent mindenkinek, aki a törvényi előírásoknak megfelelően szeretne eljárni. A magyar hulladékgazdálkodási szabályozás átalakulásával bevezetésre került a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer is, amely tovább bonyolította a jogkövető gazdálkodó szervezetek mindennapjait.

A Termékdíjszakértő.hu csapata azzal a céllal alakult 2008-ban, hogy az érintett gyártók és forgalmazók (kötelezettek) rendelkezésére bocsássa azt a koncentrált tudást, ami a termékdíjjal kapcsolatos professzionális ügyintézéshez, tanácsadáshoz szükséges. A kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR) bevezetésével ismét olyan adminisztratív kötelezettségekkel szembesültek az érintettek, amelyek teljesítése széleskörű szakmai ismereteket követel.

Cégünk a környezetvédelmi termékdíjjal és a kitrerjesztett gyártói felelősségi rendszerrel kapcsolatban is magas szintű, komplett tanácsadói szolgáltatást kínál.