Rólunk

A Termékdíjszakértő.hu csapatának kialakításánál a fő szempont az volt, hogy minden olyan kompetencia professzionális szinten álljon a rendelkezésünkre, amelyre a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos ügyintézéshez, tanácsadáshoz szükség van.

A kötelezetteknél felmerülő termékdíjas problémák megoldása speciális ismereteket kíván, ezért munkatársaink olyan felkészült szakemberek, akik az adott cég egyéni igényeit figyelembe véve dolgozzák ki az optimális megoldásokat.

Az a közel évtizedes tapasztalat, melyet kollegáink részben az adóhatóságnál, részben a hulladékkezelés területén szereztek, garantálja, hogy a hatóságok szemszögéből vizsgálva is professzionális munkát adunk csak ki a kezünkből. A szakma egyéb szereplőivel és az érintett hatóságokkal fenntartott kiváló viszony mellett munkánk legfontosabb elismerése az, hogy partnereink évről-évre minket bíznak meg a termékdíj-képviselet ellátásával.

Partnereinknél felmerült az igény, hogy a vállalkozásukat érintő egyéb kötelezettségeket is a megszokott kapcsolattartók, szakemberek intézzék. A környezetvédelmi termékdíj professzionális ügyintézésén túl ezért az INTRASTAT adatszolgáltatások ügyintézését, valamint környezetvédelmi tanácsadást is biztosítunk partnereink részére.

KÖRNYEZETVÉDELMI
TERMÉKDÍJ

Termékdíj képviselet és ügyintézés
 

INTRASTAT
ADATSZOLGÁLTATÁS

INTRASTAT Adatszolgáltatások komplett ügyintézése

KÖRNYEZETVÉDELEM,
HULLADÉKKEZELÉS

Környezetvédelmi adatszolgáltatások, hulladékkezelés ügyintézése