Rólunk

A Termékdíjszakértő.hu csapatának kialakításánál a fő szempont az volt, hogy minden olyan kompetencia professzionális szinten álljon a rendelkezésünkre, amelyre a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos ügyintézéshez, tanácsadáshoz szükség van.

A kötelezetteknél felmerülő termékdíjas problémák megoldása speciális ismereteket kíván, ezért munkatársaink olyan felkészült szakemberek, akik az adott cég egyéni igényeit figyelembe véve dolgozzák ki az optimális megoldásokat.

Az a közel évtizedes tapasztalat, melyet kollegáink részben az adóhatóságnál, részben a hulladékkezelés területén szereztek, garantálja, hogy a hatóságok szemszögéből vizsgálva is professzionális munkát adunk csak ki a kezünkből. A szakma egyéb szereplőivel és az érintett hatóságokkal fenntartott kiváló viszony mellett munkánk legfontosabb elismerése az, hogy partnereink évről-évre minket bíznak meg a termékdíj-képviselet ellátásával.

Partnereinknél felmerült az igény, hogy a vállalkozásukat érintő egyéb kötelezettségeket is a megszokott kapcsolattartók, szakemberek intézzék. A környezetvédelmi termékdíj professzionális ügyintézésén túl ezért az INTRASTAT adatszolgáltatások elkészítését, valamint a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerrel (EPR) kapcsolatos teljeskörű ügyintézést, tanácsadást is biztosítunk partnereink részére.

KÖRNYEZETVÉDELMI
TERMÉKDÍJ

Termékdíj képviselet és ügyintézés
 

INTRASTAT
ADATSZOLGÁLTATÁS

INTRASTAT Adatszolgáltatások komplett ügyintézése

KITERJESZTETT GYÁRTÓI
FELELŐSSÉG (EPR)

A kiterjesztett gyártói felelősségi kötelezettséggel kapcsolatos ügyintézés.